up
ua ru
menu


BeQuiet_.gif

Новини: > 2016 > 11 > 07

rss

Китайський День холостяка обіцяє величезні знижки на товари та приємні подарунки

Напевно багато хто чув про Чорну п'ятницю – п'ятницю після Дня подяки в США, з якої стартує улюблений багатьма сезон різдвяних розпродажів. Дійшло до того, що багато покупців заздалегідь шикуються в черги і в буквальному сенсі слова змітають все з полиць у перші хвилини після відкриття магазинів через величезні знижки.

GearBest

Маркетингові відділи високо оцінюють таку можливість, тому традиція «Чорної п'ятниці» активно культивується і в інших країнах. Наприклад, цього року в Китаї такий розпродаж присвячений до Дня холостяка – 11 листопада. Великий онлайн-магазин GearBest підготував з цього приводу цілий комплекс заходів, включаючи знижки, приємні сюрпризи, купони та подарунки. Але про все по черзі.

1) КУПОНИ

Щодня можна буде отримати купони різного типу: на товар, на категорію товару, розділ, на бренд тощо. Наприклад, на одяг можна буде отримати купон на знижку 30%. Детальніше можна подивитися на сторінці купонів.

Купони видаватимуться в строго зазначений час. Тому будьте уважними! Звичайно ж, їх кількість обмежена. При цьому для кожного IP щодня буде доступний лише один купон кожного типу. Тому вибираємо і встигаємо!

Також рекомендуємо вам підписатися на спеціальну розсилку про 11.11. Ви заздалегідь отримаєте по електронній пошті лист з повідомленням про те, які товари будуть на розпродажі!

Найбільші знижки за купонами можна буде отримати з 7 по 15 листопада в 00:00 по Пекінському часу (18:00 за Києвом). Всі купони почнуть діяти тільки після 9 листопада (10:00 за Києвом).

GearBest

2) ПОДАРУНКОВА ЗЛИВА

Подарунки люблять усі. Особливо, коли це безкоштовно. Саме це вас і чекає 11.11. Що треба зробити, щоб отримати подарунок? По-перше, ви повинні бути зареєстровані на www.gearbest.com. По-друге, ви повинні бути швидким, щоб встигнути зловити, якомога більше монеток, щоб отримати значні бали, круті купони та безкоштовні подарунки!

Що треба зробити, щоб потрапити під цей дощик?

1) Ви повинні увійти в систему та поділитися на одному з каналів сторінкою акції. Це просто – натисніть кнопку ВК або ФБ або інстаграм на акції.

2) Ловіть монетки з 7 по 15 листопада у визначений час! Ось розклад дощику: об 11:00 UTC (13:00 за Києвом), 13:00 UTC (15:00 за Києвом), 16:00 UTC (18:00 за Києвом), 18:00 UTC (20:00 за Києвом), 21: 00 UTC (23:00 за Києвом).

3) Подарункова злива триватиме 3 хвилини в кожен відрізок відведеного часу. Тобто з 16:00 до 16:03. Встигніть зловити якомога більше монет!

4) Які будуть подарунки? За монетками ховатимуться купони, поінти й товари: ультрабук Cube iWork11, фітнес-браслет Teclast H10, ТВ-бокс YUNDOO Y2, смартфон Oukitel U15 Pro, bluetooth-навушники Syllable D900MINI, лампочка-візитівка і, звісно, смартфон XiaoMi Mi5 версія 32 GB!

Зверніть увагу!

1. Ви можете перевірити свій подарунок у вашомум акаунті GB.

2. Купони, отримані під час подарункової зливи, можуть бути використані тільки з 9 листопада (08:00 UTC, 10:00 за Києвом) до 15 листопада (07:00 UTC, 09:00 за Києвом) включно.

3. Поширюйте якомога більше сторінку акції на різних каналах і отримаєте більше шансів виграти класні речі!

4. GearBest залишає за собою право вносити зміни в акцію 11.11, правила і призи. Якщо у вас є питання, будь ласка, зв'яжіться зі службою підтримки.

3) ОТРИМАТИ ТОВАР БЕЗКОШТОВНО

Детальніше про правила програми можна прочитати тут, а спробувати тут.

Крім цього, очікуються відмінні ціни на товари за категоріями:

Під час акції 11.11 ви зможете купити, наприклад, ILIFE V7S Smart Robotic Vacuum Cleaner всього за $139,99 (лише 1000 штук!) або Xiaomi Air 12 Laptop за $509,99 (лише 800 штук!). Улюблений багатьма Xiaomi REDMI Note 3 Pro за $164,99, а на Original Xiaomi Mi Band 2 Heart Rate Monitor Smart Wristband магазин обіцяє НАЙНИЖЧУ ціну!!!

Також, УВАГА!!!

На російськомовній версії сайту GearBest не проґавте спеціальний супер розпродаж 11.11 о 10:11 і 22:11 за Києвом. Вас чекають купони на покупку за 11.11 таких улюблених багатьма товарів, як Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Earphones MiIV, Yotaphone 2-HK , Original IJOY COMBO RDTA , XiaoMi Mi5 , ILIFE V7S , рюкзак від Xiaomi і Samsung 64 GB Memory Card. Кількість купонів обмежена!

Також цікаві ціни на одяг осінньо-зимового асортименту, ну, і звичайно ж, шкарпетки, як же холостяк без шкарпеток? Запасаймося!

http://www.gearbest.com
Сергій Буділовський

Новина прочитана 1682 раз(ів)

Теги: bluetooth   samsung   xiaomi   


<< попередня новина     наступна новина >>





Социальные комментарии Cackle

Рекомендовані відео:


Пошук на сайті
Поштова розсилка
facebook vk YouTube
google+ twitter rss
top10

vote

Голосування