up
ua ru
menu



Новини: > 2017 > 02 > 15

rss

AMD проведе захід Capsaicin & Cream у рамках GDC 2017

У минулому році, в рамках виставки GDC 2016, компанія AMD пролила світло на ключові моменти мікроархітектури AMD Polaris. У цьому році на GDC 2017 також очікується багато цікавого. 28 лютого о 10:30 am PST (20:30 за Києвом) розпочнеться трансляція заходу Capsaicin. Очікується, що саме він стане офіційним анонсом для старту продажів процесорів лінійки AMD Ryzen. Також у рамках цієї живої сесії очікується детальна презентація графічних процесорів лінійки AMD Vega і відеокарт, побудованих на їх основі.

AMD Capsaicin Cream

Після цього, о 2:30 pm PST (00:30 за Києвом), розпочнеться закрита Cream Developer Sessions для розробників, у рамках якої відбудеться окрема розмова про рушії Unity і Epic.

AMD Capsaicin Cream

https://www.overclock3d.net
https://www.techpowerup.com
Сергій Буділовський

Новина прочитана 1539 раз(ів)

Теги: amd   vega   


<< попередня новина     наступна новина >>

Социальные комментарии Cackle

Рекомендовані відео:


Пошук на сайті
Поштова розсилка
facebook vk YouTube
google+ twitter rss
top10

vote

Голосування